O nas

Spletna stran pHARMONIA je različica tiskane revije pHARMONIA in je namenjena zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce na poljuden način obvešča o novostih s področja omenjenih strok, obenem pa ponuja pester izbor privlačnih člankov za vse razmišljujoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive.

ISSN 2738-4764

Izdajatelj: AdriaSonara d. o. o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana

Glavna in odgovorna urednica: Marcela Omahen

Izvršna urednicaNoemi Kandus
E-pošta: noemi@adriasonara.eu

Oglasno trženje: Barbara Pučnik
E-pošta: marketing@adriasonara.eu
GSM: 051 609 366

Vsebinska zasnova revije: AdriaSonara, d. o. o.

Oblikovna zasnova: AB Skupina

Lektoriranje: Julija Klančišar

Ilustracija na naslovnici: Mitja Bokun

Fotografije: če ni označeno drugače, smo fotografije zajemali iz AdobeStocka, Shutterstocka ali iStocka.

Revija pHARMONIA je namenjena samo strokovni javnosti in ni v prosti prodaji. Zdravniki, zobozdravniki in farmacevti se lahko na brezplačni izvod naročijo na elektronskem naslovu urednistvo@adriasonara.eu ali telefonski številki 05 9711 711 (vsak delavnik med 8. in 16. uro).

Revijo pHARMONIA ste v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov prejeli, ker ste v podatkovnem skladišču AdriaSonare, d. o. o., ki je nastalo iz javno dostopnih podatkov, ali na podlagi vašega povpraševanja, na podlagi izmenjave poslovnih vizitk z namenom vzpostavitve poslovnega odnosa, na podlagi vpisa v bazo javnih podatkov, na podlagi priporočila ali na podlagi izpolnitve anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih. V skladu z omenjenim zakonom imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov na sedežu podjetja.

ISSN 2232-500X

Izbor člankov v reviji je del uredniške politike. Članki niso sponzorirani, razen kadar so označeni kot promocijsko sporočilo ali z oznako pHARMONIA + ime podjetja. Izražajo stališča avtorjev in ne nujno tudi organizacij, v katerih so ti zaposleni, niti uredništva pHARMONIE. Za vsebino oglasnih sporočil je odgovoren naročnik.

Zahtevke za popravke po Zakonu o medijih sprejemamo v pisni obliki na e-naslov urednistvo@adriasonara.eu, z izrecnim navedkom »Zahteva za popravek«.

Prva številka pHARMONIE je izšla 1. decembra 2011. Revija je namenjena zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce na poljuden način obvešča o novostih s področja obeh strok, obenem pa ponuja pester izbor privlačnih člankov za vse razmišljajoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive.

Želite e-pHARMONIO?

Vnesite vaše ime, priimek in elektronski naslov in se prijavite na prejemanje mesečnika e-pHARMONIA.

© 2021 AdriaSonara d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava AB Skupina.