Uredništvo

Spletna stran pHARMONIA in tiskana revija pHARMONIA sta namenjeni zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce na poljuden način obveščata o novostih s področja omenjenih strok z namenom doseganja optimalnega izida za bolnika. Obenem ponujata raznolik izbor privlačnih člankov za vse razmišljujoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive. Prva številka pHARMONIE je izšla 1. decembra 2011 in ni v prosti prodaji. Zdravniki, zobozdravniki in farmacevti se lahko na brezplačni izvod revije naročijo na elektronskem naslovu urednistvo@adriasonara.eu ali telefonski številki +386 30 461 449 (vsak delavnik med 8. in 16. uro).

Naša ekipa

Marcela Omahen

Magistra farmacije in specializantka klinične farmacije, direktorica, vizionarka, pa tudi priložnostna psihoterapevtka – vse te vloge obvladuje brez kančka nadutosti ter z veliko pragmatičnosti in smisla za humor. Vedno na preži za novim znanjem in zato vedno v pogonu.

Nives Pustavrh

Umirjena, a vedno delovno zagnana novinarka in spletna urednica. Po izobrazbi družboslovka, ki deluje kot humanist, a zaljubljena v medicino. Zvedavo in optimistično zre v svet, v katerem išče spoštovanje in strpnost. Zvoka listanja in tipkanja sta tista, ki jima najraje prisluhne.

Zdenka Melanšek

Velja za vestno, organizirano novinarko, ki jo osrečuje pogled na pospravljeno mizo. Verjame v moč prijaznosti in pozitivizma, ob srečanju z ganljivimi zgodbami se ji vedno orosijo oči. Do vesolja in nazaj ima rada Jakoba, Ajdo in Primoža.

Nebojša Mijatović

Ljubitelj afriških pregovorov, sveže bazilike, italijanskega šarma in skandinavskega standarda. Rad spoznava zanimive osebe in še raje o njih piše, da jih lahko spoznavajo tudi drugi. Večni navdih: morske širjave in markirane planinske poti.

Noemi Kandus

Urednica in novinarka, ki obožuje medicino. Ne mara prelagati obveznosti na zadnji hip. Strinja se z rekom »kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri – kaj šele na pojutrišnjem«.

Klavdija Tomažič

Doktorica veterinarske medicine, izvajalka bioresonančne terapije za živali in vestna uredniška pomoč, ki z veseljem prepleta in nadgrajuje svoje znanje o zdravju živali in ljudi, pri čemer nikoli ne podcenjuje vpliva duševnosti in psihologije.

Barbara Pučnik

Strokovnjakinja za marketing je glas razuma, potrpežljivosti in zmernosti. Za to, da je njen vsakdan v vseh odtenkih mavrice, poskrbijo njeni trije otroci.

Ameriški Content Marketing Institute, ki združuje strokovnjake s področja vsebinskega marketinga z namenom pospeševanja razvoja pomena vsebin, je med 800 najboljšimi korporativnimi mediji iz vsega sveta slovensko revijo pHARMONIA podjetja AdriaSonara razglasil za najboljšo publikacijo na področju zdravstva in medicine in ji podelil Gold Content Marketing Award 2013.

Uredniška ekipa je včlanjena v organizacijo European Medical Writers Association, kjer se kontinuinirano izobražuje o medicinskem pisanju.

Izdajatelj: AdriaSonara d. o. o., Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana
Glavna urednica: Marcela Omahen
Odgovorna urednica: Nives Pustavrh
E-pošta: nives@adriasonara.eu
Pomočnica urednice: Zdenka Melanšek
E-pošta: zdenka@adriasonara.eu
Oglasno trženje: Barbara Pučnik
E-pošta: marketing@adriasonara.eu
Telefonska številka: 051 609 366
Vsebinska zasnova revije: AdriaSonara, d. o. o.
Oblikovna zasnova: AB Skupina
Lektoriranje: Julija Klančišar
Ilustracija na naslovnici: Mitja Bokun
Fotografije: če ni označeno drugače, smo fotografije zajemali iz spletnih knjižnic AdobeStock, Pexels, FreePik.

Izbor člankov je del uredniške politike. Članki niso sponzorirani, razen kadar so označeni kot promocijsko sporočilo ali z oznako pHARMONIA + ime podjetja. Izražajo stališča avtorjev in ne nujno tudi organizacij, v katerih so ti zaposleni, niti uredništva pHARMONIE. Za vsebino oglasnih sporočil je odgovoren naročnik. Zahtevke za popravke po Zakonu o medijih sprejemamo v pisni obliki na e-naslov urednistvo@adriasonara.eu, z izrecnim navedkom »Zahteva za popravek«.

Tiskana revija: ISSN 2232-500, Spletno mesto: ISSN 2738-4764, Spletna izdaja e-pHARMONIA: ISSN 2738-4756

pHarmonia lgotip

Prijavni obrazec

Če želite prejemati naše strokovne medicinske vsebine, izpolnite obrazec:
Potrebujete pomoč?
pHarmonia pHarmonia logotip
Revija pHARMONIA in portal pharmonia.si sta namenjena zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce in uporabnike na poljuden način obveščata o novostih s področja omenjenih strok, obenem pa ponujata pester izbor vsebin za vse razmišljujoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive.
Izdajatelj

AdriaSonara d.o.o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

Predstavitveni
video (1:25 min)
Uredništvo

Urednica
Nives Pustavrh
041 330 606
nives.pustavrh@adriasonara.eu
zdenka.melansek@adriasonara.eu

Oglasno trženje
Barbara Pučnik
051 609 366
barbara.pucnik@adriasonara.eu

O nas