O nas

Spletna stran pHARMONIA in tiskana revija pHARMONIA sta namenjeni samo strokovni javnosti.

Spletna stran pHARMONIA in tiskana revija pHARMONIA sta namenjeni zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce na poljuden način obveščata o novostih s področja omenjenih strok, obenem pa ponujata pester izbor privlačnih člankov za vse razmišljujoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive. Revija pHARMONIA ni v prosti prodaji. Zdravniki, zobozdravniki in farmacevti se lahko na brezplačni izvod revije naročijo na elektronskem naslovu urednistvo@adriasonara.eu ali telefonski številki 05 9711 711 (vsak delavnik med 8. in 16. uro). Prva številka pHARMONIE je izšla 1. decembra 2011.

Naša ekipa

Marcela Omahen

Magistra farmacije in specializantka klinične farmacije, direktorica, vizionarka, pa tudi priložnostna psihoterapevtka – vse te vloge obvladuje brez kančka nadutosti ter z veliko pragmatičnosti in smisla za humor. Vedno na preži za novim znanjem in zato vedno v pogonu.

Noemi Kandus

Urednica tiskane edicije in novinarka, ki obožuje medicino. Ne mara prelagati obveznosti na zadnji hip. Strinja se z rekom »kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri – kaj šele na pojutrišnjem«.

Zdenka Melanšek

Velja za vestno, organizirano novinarko, ki jo osrečuje pogled na pospravljeno mizo. Verjame v moč prijaznosti in pozitivizma, ob srečanju z ganljivimi zgodbami se ji vedno orosijo oči. Do vesolja in nazaj ima rada Jakoba, Ajdo in Primoža.

Nives Pustavrh

Umirjena, a vedno delovno zagnana novinarka in spletna urednica. Po izobrazbi družboslovka, ki deluje kot humanist, a zaljubljena v medicino. Zvedavo in optimistično zre v svet, v katerem išče spoštovanje in strpnost.

Barbara Pučnik

Strokovnjakinja za marketing je glas razuma, potrpežljivosti in zmernosti. Za to, da je njen vsakdan v vseh odtenkih mavrice, poskrbijo njeni trije otroci.

Nataša Štepec

Vodi z zgledom in stremi k odličnim rezultatom. Strokovnjakinja za pripravo spletnih vsebin in za digitalni marketing je vselej nasmejana, pozitivna in energična. Obvlada jezike, geografijo, rada potuje in – dobro jé.

Tanja Kastelic

Članica AdriaSonare od njenih začetkov. Je oseba, ki ima vedno pripravljeno rešitev in na katero se lahko sodelavci zanesejo ob vsaki zagati. Ponosna mama sinčku in rokerka po duši se v prostem času rada potepa in spoznava nove kotičke sveta.

Mira Ćirović

Vsestranska strokovnjakinja, novinarka, urednica in specialistka za odnose z javnostmi, skrbi za brezhibno izvedbo digitalnih projektov. Ne mara zamujanja, obožuje pa inteligentno začinjen humor in pekočo hrano. Od vseh njenih ljubezni prvo mesto zavzema sin Kristian.

Klavdija Tomažič

Doktorica veterinarske medicine, izvajalka bioresonančne terapije za živali in vestna uredniška pomoč, ki z veseljem prepleta in nadgrajuje svoje znanje o zdravju živali in ljudi, pri čemer nikoli ne podcenjuje vpliva duševnosti in psihologije.

Ameriški Content Marketing Institute, ki združuje strokovnjake s področja vsebinskega marketinga z namenom pospeševanja razvoja pomena vsebin, je med 800 najboljšimi korporativnimi mediji iz vsega sveta slovensko revijo pHARMONIA podjetja AdriaSonara razglasil za najboljšo publikacijo na področju zdravstva in medicine in ji podelil Gold Content Marketing Award 2013.

Uredništvo je član združenja European Medical Writers Association.

Izdajatelj: AdriaSonara d. o. o., Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana
Glavna in odgovorna urednica: Marcela Omahen
Urednica tiskane edicije: Noemi Kandus
E-pošta: noemi@adriasonara.eu
Pomočnica urednice: Zdenka Melanšek
E-pošta: zdenka@adriasonara.eu
Oglasno trženje: Barbara Pučnik
E-pošta: marketing@adriasonara.eu
Telefonska številka: 051 609 366
Vsebinska zasnova revije: AdriaSonara, d. o. o.
Oblikovna zasnova: AB Skupina
Lektoriranje: Julija Klančišar
Ilustracija na naslovnici: Mitja Bokun
Fotografije: če ni označeno drugače, smo fotografije zajemali iz spletnih knjižnic AdobeStock, Pexels, FreePik.

Izbor člankov je del uredniške politike. Članki niso sponzorirani, razen kadar so označeni kot promocijsko sporočilo ali z oznako pHARMONIA + ime podjetja. Izražajo stališča avtorjev in ne nujno tudi organizacij, v katerih so ti zaposleni, niti uredništva pHARMONIE. Za vsebino oglasnih sporočil je odgovoren naročnik. Zahtevke za popravke po Zakonu o medijih sprejemamo v pisni obliki na e-naslov urednistvo@adriasonara.eu, z izrecnim navedkom »Zahteva za popravek«.

Tiskana revija: ISSN 2232-500, Spletno mesto: ISSN 2738-4764, Spletna izdaja e-pHARMONIA: ISSN 2738-4756

pHarmonia lgotip

Prijavni obrazec

Če želite prejemati naše strokovne medicinske vsebine, izpolnite obrazec:
Potrebujete pomoč?
pHarmonia pHarmonia logotip
"Revija je namenjena zdravnikom, zobozdravnikom in farmacevtom. Bralce na poljuden način obvešča o novostih s področja omenjenih strok, obenem pa ponuja pester izbor privlačnih člankov za vse razmišljujoče, ki tudi v sprostitvi iščejo nove izzive."
Izdajatelj

AdriaSonara d.o.o.
Italijanska ulica 8
1000 Ljubljana

Uredništvo

Urednica
Noemi Kandus
040 302 302
noemi@adriasonara.eu
zdenka@adriasonara.eu

Oglasno trženje
Barbara Pučnik
051 609 366
marketing@adriasonara.eu

© 2022 AdriaSonara d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava AB Skupina. Nastavitve piškotkov.