Splošni pogoji in pravila zasebnosti

V AdriaSonari se zavedamo, da moramo zagotoviti varnost vaših osebnih podatkov, ki jih pridobimo, da vam lahko omogočimo uporabo naših e-publikacij in spletnih strani. Zagotavljamo vam, da te podatke strogo varujemo in uporabljamo v skladu s predpisi. V nadaljevanju odgovarjamo na nekaj najbolj pogostih vprašanj v zvezi z varovanjem osebnih podatkov. 

Zbiranje podatkov

Nekaj vaših osebnih podatkov potrebujemo, da se naročite na naše elektronske strokovne revije in publikacije ter postanete uporabnik naših spletnih strani. Prosili vas bomo za vaše ime, priimek, naziv, ime ustanove in naslov elektronske pošte. Zbiramo jih prek spletnega registracijskega obrazca in papirnih soglasnih obrazcev, ko se naročate na naše storitve.

Obdelava podatkov

Ko se pridružite naši storitvi prejemanja novic in strokovnih revij v elektronski poštni predal, bodo ta elektronska sporočila lahko vsebovala tudi oglase in povezave do oglasnih vsebin. To pa ne pomeni, da so bili vaši osebni podatki posredovani tem oglaševalcem. Kot podjetje ne smemo vaših osebnih podatkov posredovati nikomur, razen če nam to izrecno dovolite, ali če verjamemo, da tako od nas zahteva zakon.

Tretjim osebam lahko posredujemo agregatne statistične podatke o demografiji, interesih in vzorcih obnašanja naših naročnikov. Na primer: »29 odstotkov splošnih zdravnikov je izrazilo zanimanje za področje srčno-žilnih bolezni.«

Varnost

Pri shranjevanju podatkov uporabljamo orodja, da zagotovimo varnost in zaščitimo vaše podatke pred zlorabo. Vsi vaši podatki bodo šifrirani.

Ne pozabite pa, da ste kljub vsem našim zagotovilom in trudu na koncu predvsem sami odgovorni za ustrezno zaščito gesel, ki jih uporabljate za dostop do naših storitev. AdriaSonara ne bo nikoli ogrozila varnosti tako, da bi vas o geslih spraševala prek spleta. Ko uporabljate internet, za nobeno pošiljanje podatkov ne velja popolna varnost. Trudimo se sicer maksimalno zavarovati vaše podatke, vendar vam popolne varnosti transakcij informacij prek spleta ne moremo zagotoviti.

Soglasje

Podjetje AdriaSonara izdaja tiskane in spletne medicinske vsebine, namenjene strokovni javnosti po zakonu o zdravilih. Naše vsebine so informativne in izobraževalne narave, vendar niso namenjene strokovnemu svetovanju pri profesionalnem odločanju, diagnosticiranju in zdravljenju ali kot priporočilo za nakup kakršnega koli izdelka ali storitve. Za vsebino oglasov, ki se lahko nahajajo v naših publikacijah, odgovarjajo naročniki promocijskih sporočil.

S prijavo soglašate s prejemanjem strokovnih publikacij, ki jih izdaja AdriaSonara in obdelavo vaših podatkov za namene pošiljanja naših publikacij (zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, sporočanje,  razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje) do preklica. 

Dostop do podatkov

Če želite dostop do podatkov, ki so zbrani o vas, ali imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo prakso ravnanja z osebnimi podatki, pišite na: urednistvo@adriasonara.eu.

Odjava od prejemanja publikacij

Na koncu vsakega elektronskega sporočila boste vedno našli povezavo, s katero se lahko odnaročite od naše storitve. Od prejemanja revije se lahko odnaročite po elektronski pošti urednistvo@adriasonara.eu.

Marcela Omahen

Direktorica AdriaSonara, d. o. o.

Ljubljana, februar 2015

Želite e-pHARMONIO?

Vnesite vaše ime, priimek in elektronski naslov in se prijavite na prejemanje mesečnika e-pHARMONIA.

© 2019 AdriaSonara d.o.o. Vse pravice pridržane. Izdelava AB Skupina.